failed to write files

Thinking about buying a card? New owner with questions? Join in and learn more.

failed to write files

Postby unitedauctioneers on Tue Sep 27, 2011 12:01 pm

I keep getting a Eye-Fi Delivery Failure. It is tellin gme failed to write files to specific destination. How do I fix this problem an dget this error code to keep from popping up. It keeps popping up over and over again.
unitedauctioneers
 
Posts: 1
Joined: Tue Sep 27, 2011 11:54 am

Re: failed to write files

Postby jinjorge on Wed Sep 28, 2011 4:01 pm

Check the computer destination that you set in Eye-Fi Center for your photos. If you set it to a drive that is no longer connected to the computer, you may want to change it to the computer's local hard drive.

Jeremiah
User avatar
jinjorge
Eye-Fi'er
 
Posts: 638
Joined: Thu Sep 27, 2007 5:09 pm

Re: failed to write files

Postby gabbi2 on Wed Nov 16, 2011 5:16 am

I have the same problem.I get the Failer to deliver sign constantly. I am trying to write pictures to Windows Photo gallery but refuses to do it. The pictures go to the eye fi center and when they are here i cannot delete them or move them. Each picture in the center has a white/blue rotating bar at the bottom. Any help please.
gabbi2
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 16, 2011 5:04 am

Re: failed to write files

Postby jinjorge on Wed Nov 16, 2011 5:45 am

gabbi2 wrote:I have the same problem.I get the Failer to deliver sign constantly. I am trying to write pictures to Windows Photo gallery but refuses to do it. The pictures go to the eye fi center and when they are here i cannot delete them or move them. Each picture in the center has a white/blue rotating bar at the bottom. Any help please.


Please open Eye-Fi Center and go to the Settings panel.
In the Photos tab, please ensure that "Upload to this computer" is enable
Also make sure you have a computer folder as a destination for your photos

If this is all set and you are still getting the "Failed to delivery" error, send an email to support@eye.fi and refer to this forum post.

Thanks,

Jeremiah
User avatar
jinjorge
Eye-Fi'er
 
Posts: 638
Joined: Thu Sep 27, 2007 5:09 pm

Re: failed to write files

Postby GREGHARKINS on Mon Nov 28, 2011 6:30 am

Same freaking issue here.. i try and try and it still has blue and white bars.. took 17 pics and 1 hour later they still have the blue and white bar..

the pictures are however in the folder on my computer and i can use them and print etc.
but EYE FI is stuck in the blue and white bar problem

i think the software sucks actually and i have to agree this is the worst 80.00 i have ever spent until it works correctly.
GREGHARKINS
 
Posts: 1
Joined: Mon Nov 28, 2011 6:26 am

Re: failed to write files

Postby chicagonyc on Wed Dec 21, 2011 7:40 am

I get the same problem consistently; the target is my local hard drive, and while most files made it through, many did not. But in the meantime, I get annoying "Eye-Fi Delivery Failure" popups.
chicagonyc
 
Posts: 13
Joined: Sat Feb 13, 2010 3:15 am

Re: failed to write files

Postby ATJ on Sat Feb 04, 2012 3:34 am

What a ridiculously stupid error message. How about providing something useful which tells you what failed?

In my case the destination IS available and I can physically insert the Eye-Fi card into my Mac and copy the files manually to the destination.

If this doesn't resolve itself I have wasted my money.

Eye-Fi: time for you to get some new programmers.
ATJ
 
Posts: 2
Joined: Sat Feb 04, 2012 3:27 am

Re: failed to write files

Postby jsun on Sun Feb 05, 2012 3:19 pm

Hi ATJ,

Is the upload destination folder on your Mac's boot drive? If instead it's set to an external/network volume, please change the destination to your local drive and see if the photos are delivered successfully.

If this doesn't resolve the issue, please send us your Eye-Fi Helper log and Settings.xml file so we can take a look.

First, quit Eye-Fi Helper (look for its icon in your Apple menu bar). Then open this folder in your home directory: /Users/<your_username>/Library/Eye-Fi. (To open the Library folder on Mac OS X 10.7, hold down Option/Alt while clicking the Finder's Go menu and choose Library.) Once you are in the Eye-Fi folder, look for files called EyeFi, EyeFi.log, EyeFi.log.1, and Settings.xml, and attach the ones you find to an email to support@eye.fi. Please mention this thread.

After you send the logs, feel free to re-start Eye-Fi Helper and/or Center if you like.

To anyone else who is experiencing problems with your Eye-Fi card or software, please contact us! We're available 10 hours a day Monday-Friday to help you resolve issues like these. http://support.eye.fi/contact-support/

Thanks!
User avatar
jsun
Eye-Fi'er
 
Posts: 748
Joined: Sat May 14, 2011 11:01 pm

Re: failed to write files

Postby kimcarter14 on Wed Feb 15, 2012 9:06 pm

Change the setting of your computer destination and set it in Eye-Fi Center for photos. It's the basic thing to do for this problem to be fixed.
kimcarter14
 
Posts: 5
Joined: Wed Feb 15, 2012 8:58 pm

Re: failed to write files

Postby tttedzeins on Sat May 19, 2012 8:25 pm

I have had a similar problem.

I am using direct mode to the iPhone app and have instracted it to upload the pics to my computer.
The stupid "Eye-fi delivery failure" message kept popping up.
I checked the log file in "C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Eye-Fi" for some reason it was trying to upload the pictures to a drive that does not exist. (Failed to create directory: [Z:\Pics\20-05-2012])
I relabelled my external drive to Z: and all of a sudden 2 pictures appeared. However, the error message has stopped but so has the delivery of pictures :(

I shall post more as time progresses.
tttedzeins
 
Posts: 23
Joined: Thu Jun 03, 2010 2:02 am

Re: failed to write files

Postby JohnDaddyo on Wed Jun 12, 2013 10:04 am

I am having the same "failed to write" issue using the Android app. I do have a new phone and did set it up, but still.
JohnDaddyo
 
Posts: 1
Joined: Wed Jun 12, 2013 9:51 am

Re: failed to write files

Postby ScottElsdon on Mon Jul 15, 2013 12:37 am

Hi, has anyone here solved this issue, I'm having it right now, and its annoying,

I've uninstalled the program, reinstalled after wiping all traces from profiles etc. All the desitnation folders set are writable and exist.

I've tried changing the folders ,multiple times to no avail.

Nothing changed on the system, this is a head scratcher, and still the dam thing pops up.

Heres the log if anyone can decipher it

07/15/2013 19:23:00 00001e7c INFO HttpnpConnector: Accepted connection from 0000031c:796
07/15/2013 19:23:00 00001e7c INFO HttpnpConnection: Waiting for request data from 0000031c:796
07/15/2013 19:23:00 00001e7c INFO ******************************************************
07/15/2013 19:23:00 00001e7c DETAIL HttpnpConnection: Receiving data on connection from 0000031c:796
07/15/2013 19:23:00 00001e7c INFO Checking the load to create additional workers, load 1, free workers 4 of 4
07/15/2013 19:23:00 00001dd4 INFO HttpnpConnector: Processing connection from 0000031c:796
07/15/2013 19:23:00 00001dd4 WARN Unknown Content-Type, skipping body data
07/15/2013 19:23:00 00001dd4 INFO HttpConnectorBase: Processing request [/api/soap/photo/v1]
07/15/2013 19:23:00 00001dd4 INFO WebServiceExecutor: Processing SOAP Method: urn:PhotoSearch
07/15/2013 19:23:00 00001dd4 INFO HttpConnectorBase: Sending response, Status code: 200...
07/15/2013 19:23:37 000018a8 DETAIL Delivering picture: C:\Users\elsdon\AppData\Local\Eye-Fi\spool\delivery\00-18-56-51-11-c4\2009059413d9c6690477374ad4b2200c
07/15/2013 19:23:37 000018a8 DETAIL Geo event log [DSCF8467.JPG.log] doesn't exist in the tar file
07/15/2013 19:23:38 000018a8 DETAIL Delivering picture [DSCF8467.JPG]. File timestamp: 1373876258
07/15/2013 19:23:38 000018a8 ERROR DeliveryAgent::deliver: file system exception occurred, Error Msg: boost::filesystem::copy_file: The system cannot find the path specified, Code: 3
07/15/2013 19:23:38 000018a8 NOTICE Failed to deliver picture: C:\Users\elsdon\AppData\Local\Eye-Fi\spool\delivery\00-18-56-51-11-c4\2009059413d9c6690477374ad4b2200c
07/15/2013 19:23:38 000018a8 DETAIL Delivering picture: C:\Users\elsdon\AppData\Local\Eye-Fi\spool\delivery\00-18-56-51-11-c4\2009059413d9c6690477374ad4b2200c
07/15/2013 19:23:38 000018a8 DETAIL Geo event log [DSCF8467.JPG.log] doesn't exist in the tar file
07/15/2013 19:23:39 000018a8 DETAIL Delivering picture [DSCF8467.JPG]. File timestamp: 1373876258
07/15/2013 19:23:39 000018a8 ERROR DeliveryAgent::deliver: file system exception occurred, Error Msg: boost::filesystem::copy_file: The system cannot find the path specified, Code: 3
07/15/2013 19:23:39 000018a8 NOTICE Failed to deliver picture: C:\Users\elsdon\AppData\Local\Eye-Fi\spool\delivery\00-18-56-51-11-c4\2009059413d9c6690477374ad4b2200c
ScottElsdon
 
Posts: 1
Joined: Mon Jul 15, 2013 12:30 am


Return to Beginners

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 0 guests

cron